De beste en handigste automatische hondenborstel van nu.

De beste en handigste automatische hondenborstel van nu is de auto dog brush petite. Deze is ideaal voor de vachtverzorging van alle langharige huisdieren (2-15 cm). Dit toestel verkort dus de borsteltijd aanzienlijk in vergelijking met een gewone borstel. Klitten zijn er ook gemakkelijker uit te krijgen zonder dat je hond er last van heeft. De automatische hondenborstel is ook licht in de hand zodat je dus geen pijn krijgt in je pols tijdens het borstelen van je hond.

Wat zijn de voordelen van deze automatische hondenborstel?

-Pijnloos en snel borstelen.

-Makkelijk in gebruik en minder belastend voor de hond.

-Snel en makkelijk schoon te maken.

-Nieuwe borstelbanden appart verkrijgbaar.

-1 jaar garantie.

De beste en handigste automatische hondenborstel van nu

Geen last meer van vliegende haren tijdens het borstelen:

Je kunt de auto dog brush petite aansluiten tijdens het borstelen op je stofzuiger. Zodat alle huidschilfers, stof en loskomende haren worden opgezogen en alles dus netjes proper blijft tijdens het borstelen. De zuigslang voor op je stofzuiger is appart verkrijgbaar.

Hoe werkt de beste en handigste automatische hondenborstel van nu dan?

Bij een minder geklitte vacht en bij regelmatig borstelen doe je met lange halen van boven naar beneden.

bij sterk geklitte vacht of sterk gekruld borstel je laagje voor laagje onder je handen vandaan.

Enkele veelgestelde vragen:

Maakt dit toestel veel geluid? het geluid is vergelijkbaar als een tondeuse.

Is dit toestel geschikt voor honden met een ondervacht? Ja maar hierbij word wel de stofzuigerslang aangeraden. Zodat je borstel dus minder snel vol loopt met haren.

Dit toestel is het veilig? de borstel is uitvoerig getest en gekeurd en er zit een automatische beveiliging op. Zodat de borstel stopt moest er iets blijven tussen steken.

Is het makkelijk uit elkaar te halen om het schoon te maken?

Via het filmpje hiernaast kun je dus zien hoe simpel het is om de automatische hondenborstel schoon te maken. De borstelband is apart verkrijgbaar. Het regelmatig schoonmaken en onderhouden van dit toestel garandeert een langere levensduur.