Labrador opvoeding het E-book

Labrador opvoeding het E-book.

In het labrador opvoeding E-book genaamd (het complete dagboek voor de Labrador) leer je je Labrador op te voeden tot een gezonde, gelukkige en gehoorzame hond. 

Labrador opvoeding het E-book

Het gedrag en karakter van de Labrador.

De Labrador heeft een goed temperament, erg behendig. Heeft een buitengewoon goede neus, uitgesproken liefhebber van water. Een toegewijde en zich makkelijk aanpassende metgezel. Intelligent, levendig met een sterke wil zijn baas te behagen. Vriendelijk karakter, zonder enig spoor van agressie of ongepaste schuwheid.

Wie heeft het opvoeding Labrador E-book geschreven?

De auteur is Jan Jacobs hondenliefhebber en al ruim vijfentwintig ervaring in de verzorging en opvoeding van labradors. En dat is dus met heel veel vallen en opstaan gegaan. hij ontdekte zijn voorliefde voor de labrador en het verzorgen ervan via zijn buren. Een ouder echtpaar ze hadden een zwarte labrador, echt een geweldige hond!

Hij merkte dat er een hechte band tussen hen ontstond en uiteindelijk heeft hij zelf dus een labrador aangeschaft.

Sindsdien was hij helemaal verknocht aan labradors.

Waarom het Labrador opvoeding E-book kopen?

  • Heb je net een labrador gekocht en heb je geen idee hoe je op een VERANTWOORDE manier voor je hond moet zorgen?
  • Wil jij de werkelijke reden ontdekken wat probleemgedrag zoals; opspringen, blaffen, onzindelijkheid in stand houdt?
  • Ben je van plan een labrador te gaan kopen en wil je de de juiste stappen ontdekken die je moet ondernemen. Neem je deze niet dan kan je er SPIJT van krijgen dat je ooit een labrador hebt gekocht.
  • Wil je misschien alleen maar dat je Labrador een beetje beter wordt opgeleid omdat je hond binnen plast, op alles kauwt of misschien wel teveel blaft.

Jan wil je alle tijd en moeite besparen die het hem heeft gekost om eindelijk te ontdekken wat hij nou precies dus verkeerd deed.

Dit complete trainingsboek bevat al aantekeningen die hij de afgelopen 20 jaar heeft bijgehouden in zijn dagboek. Hij heeft dus al deze pagina’s geanalyseerd en gekeken wat er nu opeens anders was.

Hij kan jou dus precies vertellen wat je moet doen om van jouw labrador een lieve, sociale en gehoorzame hond te maken.

De technieken zijn gemakkelijk en eenvoudig toe te passen en geven je verbluffend snel een geweldig resultaat.

Het is niet te vergelijken met elk ander E-book dat over de Labrador zal lezen.

Waarom zeg hij dit?

Afgezien van het feit dat hij de afgelopen jaren heeft besteed om alle informatie die over Labradors beschikbaar is te verzamelen, heeft hij ook nog eens een dierenarts en 2 Labrador fokkers geïnterviewd om er zeker van te zijn dat alles in het boek klopt.

En hij weet dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar geloof het nou deze technieken die hij in zijn E-book onthult hebben voor hem gewerkt! KEER OP KEER!

En als het voor hem werkt.

Dan gaat het gegarandeerd ook voor jou werken!