Beste hondenhokken van nu, door ons getest.

Beste hondenhokken snel overzicht!

beste hondenhokken

1.

Ferplast Dogvilla 70 Hondenhok

beste hondenhokken

2.

Hondenhok / hondenverblijf – Maat XL

beste hondenhokken

3.

Duvo+ Hondenhok Balto 1 Classic

beste hondenhokken

4.

Hondenhok – Multifunctioneel tuin bankje

Beste hondenhokken

5.

 Hondenhok grote honden

6.

Hondenhuis 

De beste hondenhokken van nu ontdek je hier. Na wat opzoekwerk heb ik voor jullie de beste hondenhokken van nu uitgekozen op basis van prijs, kwaliteit, functies en tenslotte de reviews van wat andere klanten er van vinden.

Waarom een hondenhok?

Een hondenhok is een eigen plaats van je hond waar hij tot rust kan komen dit voor zowel binnen of buiten huis. Voor honden die veel buiten zitten is dit ook een goede bescherming tegen regen, wind en andere weersomstandigheden 

Beste hondenhokken waar plaats je hem het best?

Als je u hondenhok voor binnen gebruikt maakt het eigenlijk niet zoveel uit waar je deze plaats. Gebruik je hem voor buiten moet je met een aantal zaken rekening houden. Zorg er voor dat het hondenhok uit de wind staat, niet in de volle zon want de temperaturen kunnen hoog oplopen als het dak niet geïsoleerd is.  

Waar let je op bij de aankoop van het beste hondenhokken?

De belangrijkste punten waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van de beste hondenhokken zijn:

 • De grote van het hondenhok: Het hondenhok moet groot genoeg zijn zodat hij er gemakkelijk in en uit kan, zich goed erin kan bewegen en liggen. Het mag ook niet te groot zijn want dit word sneller koud zeker in de winter en als het hondenhok dient voor buiten.
 • Uit welk materiaal het gemaakt is: Hangt dus ook weer af of het hondenhok voor binnen of buiten is. Voor binnen heeft dit niet zoveel invloed enkel of het bij je interieur staat. Voor buiten kun je best zien dat het gemaakt is uit materiaal dat tegen verschillende weersomstandigheden kan.
 • Isolatie: Als het hok buiten staat in de winter dat het lekker warm blijft , of in de zomer als de zon erop staat dat het weer niet te warm wordt in het hok.
 • Poten onder het hondenhok: Voor als het hondenhok buiten staat en het veel heeft geregend dat het water niet in de hond zijn hok terechtkomt.
 • Dat je overal aan kunt in het hondenhok om het proper te maken.

Top-5 beste hondenhokken

1. Ferplast Dogvilla 70 Hondenhok

beste hondenhokken
 • Goede kwaliteit
 • Makkelijk proper te houden
 • Duurzaam
 • Niets op aan te merken

Productbeschrijving

Dogvilla is een hondenhok voor buiten, gemaakt van stevig plastic, met een openingssysteem van de zijwand (gepatenteerd). Het openingspaneel kan rechts of links worden gemonteerd. Eenmaal geopend wordt het een handig platform dat op de grond rust en uw hond veel meer ruimte voor zichzelf geeft. Dogvilla is ideaal voor alle seizoenen en is uitgerust met een ventilatie- en waterafvoersysteem, dat te allen tijde een droge omgeving garandeert. De basis is ontworpen met speciale gleuven waardoor het water weg kan van de kennel. Speciale aluminium randen rond de ingang zijn ontworpen om hondenbeten te weerstaan.
Dogvilla wordt volledig gedemonteerd verkocht, om de omvang van het pakket te verminderen. De montage is heel eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken is, zelfs op vakantie.
Als accessoires verkrijgbaar, vindt u een plastic deur en een isolerende panelenkit die u in de kennel kunt aanbrengen en die een betere bescherming biedt.

2. Hondenhok/Hondenverblijf- Maat XL

beste hondenhokken
 • Stevig
 • Eenvoudig te monteren
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Slecht verpakt

ProductbeschrijvingBuitenhondenkennel met daklichtfunctie en puntdak.

Productvoordelen:

– gemaakt van hout
– Daklicht functie voor het reinigen
– puntdak
– houten voeten
– bitumendak
– afneembare vloer

Technische gegevens :

– Afmetingen : (HxBxD) 82 cm x 72 cm x 85 cm
– Afmetingen ingang : 40 x 34 cm
– Kleur : Bruin

Omvang van de levering :

– Hondenkennel
– Montagemateriaal
– Assemblage-instructie

3.Duvo+ Hondenhok Balto 1 Classic

beste hondenhokken
 • Mooi design
 • Stevige kwaliteit
 • Niets op aan te merken

Productbeschrijving

 

De Woodland Balto 1 van Duvo+ is een zeer stevig houten hondenhok geschikt voor kleine honden. 100% weerbestendig dankzij roofing dakbedekking. De plastic voetjes houden opstijgend vocht tegen en zorgen ervoor dat uw hond altijd warm en droog zit.

4. Hondenhok- Multifunctioneel tuinbankje

beste hondenhokken
 • Gemaakt uit hoogwaardig, duurzaam hout.
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Mooi design
 • Niets op aan te merken

Productbeschrijving

Hondenhok, rustige plek en tegelijkertijd een knap meubelstuk – nu extra groot!

Cabinet plus:

Het meubel met meerwaarde voor eigenaren van gezelschapsdieren! Onze kast biedt een unieke en discrete integratie van de kattenbak. Houd de kattenbak verborgen en geurarm en profiteer tegelijkertijd van extra opbergruimte! De scheidingswand binnenin maakt het mogelijk om kattenvoer of hondenvoer apart op te bergen aan één zijde voorzien van een kattenbak of uitgebreid als hondenhol!

Kwaliteitsontwerp:

Onze hondenmeubels zijn gemaakt van hoogwaardig duurzaam, FSC-gecertificeerd hout. Door de fabricagekwaliteit en het elegante design past het kattenhuis of hondenhok naadloos in een modern interieur. De ingang voor je harige metgezel kan aan de rechter- of linkerkant worden geïnstalleerd!

Slim gecombineerd:

een volwaardige, kleine kast die ook als kattengrot fungeert. Maar niet alleen kattenbezitters kunnen hiervan profiteren. Hondenbezitters kunnen de kast ook combineren met een hondenmand en gebruiken als een echt hondenhok voor binnenshuis! De binnenkant van de kattengrot is eenvoudig schoon te maken door de 2 deuren aan de voorkant!

 Kwaliteit:

dankzij de solide constructie van hoogwaardig hout kan de hondenkast tot 36 kg worden belast. Een echte premium accessoire voor uw kat of hond.

5. Hondenhok grote honden

Beste hondenhokken
 • 2 jaar garantie
 • Makkelijk schoon te houden
 • Tocht en vocht vrij
 • Niets op aan te merken

productbeschrijving

 

Dit ruime hondenhok is perfect geschikt voor jouw hond.
Door het gebruik van hoogwaardig Dougals hout is dit hondenhok niet alleen duurzaam, maar ook nog eens onderhoudsvrij (levensduur van 10-15 jaar!). In dit hondenhok kan je hond tocht – en vocht vrij de nacht door brengen, en door het openklapbare dak kan je het hok altijd goed schoon houden.
Makkelijk schoon te houden!Het hondenhok heeft meerder deurtjes zo dat je het hot makkelijk schoon kan houden. Ook heeft dit hok een honden terras waar jouw honden heerlijk in de schaduw kan liggen.

 

Onderhoudsvrij; levensduur van 10 tot 15 jaar!

 

Door het Gebruik van duurzaam hout gaan onze hokken een lange tijd mee zonder dat je daar wat voor hoeft te doen, ideaal!

 

Twee jaar garantie; kwaliteit gegarandeerd!

 

Wij verkopen allen producten waar we 100% achter staan daarom geven wij je 2 jaar garantie op onze hokken. En je kan altijd uit gaan van top kwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *